Rowdy.nl

Rowdy's bytes

A programmer is a machine that turns coffee into code

Windows IoT Core Watcher chrasht

WindowsIoTCoreWatcher.1

Bij de download van de Windows IoT Core images vind je ook een installer voor de Windows IoT Core Watcher tool. Een handige tool omdat die wat basisgegevens van alle beschikbare Pi’s op je netwerk bijhoudt, wat erg handig kan zijn als die dingen eens van IP veranderen en jij je dan afvraagt waarom je niet kunt debuggen naar je device. Helaas zal de tool niet opstarten als je op een 64 bits installatie zit.

Read more

EOL support of Windows Phone 7.8

Microsoft will terminate support of Windows Phone 7.8 on 9 september 2014. As of then, Rowdy.nl will also end support of Windows Phone 7.8.

All current Windows Phone 8 apps will receive support and bugfixes. Our focus although will be on Universal Apps, targeting Windows 8.1 and Windows Phone 8.1. All new Apps will support those platforms.

If you have any questions, don’t hesitate to contact me.

15 Oct 2013
by 
WP8

Windows Phone 8 GDR3. Hebben?

Concept van een Nokia Phablet met GDR3
De GDR3 update voor Windows Phone 8 is aangekondigd. Niet echt visuele wijzigingen, maar een hoop extra features en veel verbeteringen onder de motorkap. Waar ik persoonlijk erg happy mee ben is dat ik met GDR3 eigen ringtones kan instellen en ook documenten kan attachen aan m’n mails.
Lees verder voor alle features en hoe je deze zelf alvast kunt installeren.

Windows Phone 8

Nokia Lumia 920 & HTC 8X

Windows Phone 8, de opvolger van Windows Phone 7. Volgens sommigen de eerste echte serieuze Windows Phone versie, voor anderen een welkome opvolger van hun Windows Phone 7 device. En anderen vinden het helemaal niets. In ieder geval, iedereen heeft er wel een mening over. Persoonlijk vind ik het Windows Phone ecosysteem, de ideeën, het design geniaal. Natuurlijk, ik heb ook minpuntjes, maar minder dan ik ervaarde bij bijvoorbeeld een Android.

Read more

18 Dec 2012
by 

Robin’s nieuwe website online

De nieuwe website van m’n schoonzusje Robin is online gegaan! Deze heeft ze gekregen als verjaardagscadeautje en gisteren hebben we ‘m samen een begin gemaakt waarna ze zelf alle andere posts heeft toegevoegd. Ze houdt van schilderen wou graag een website om haar schilderijen op te tonen en eventueel later te kunnen verkopen.

Read more

14 Nov 2012
by 

Verfraai je menu Start in Windows 8Best mooi, dat Windows 8. Schitterende live tiles waar je direct nieuwe informatie zoals berichten, emails etc in één oogopslag kunt zien. Helaas zijn de ‘normale’ programma’s, of ‘Desktop Apps’ zoals Microsoft ze graag noemt niet allemaal voorzien van een mooie tile en krijg je dus een ‘lelijk’, klein icoon wat totaal niet staat bij de strakke look van Windows 8. Er zijn echter tools waarmee je wèl een mooie tile aan je programma kunt koppelen. Hoe dit werkt leg ik in deze post uit.

Read more

© Copyright 1999-2016 Rowdy.nl | Kamer van Koophandel 58560874 | Privacy policy