Rowdy.nl

Robin’s nieuwe website online

18 Dec 2012
by Rowdy

De nieuwe website van m’n schoonzusje Robin is online gegaan! Deze heeft ze gekregen als verjaardagscadeautje en gisteren hebben we ‘m samen een begin gemaakt waarna ze zelf alle andere posts heeft toegevoegd. Ze houdt van schilderen wou graag een website om haar schilderijen op te tonen en eventueel later te kunnen verkopen.

De website draait op WordPress (op dit moment versie 3.5) met het thema SquareGrid van ThemeTon. De website zelf wordt gehost door Antagonist.

Dit thema is een dynamische collectie van tiles. Klik je op een tile dan wordt deze vergroot en schuiven de omliggende tiles om ruimte te maken. Hier kun je dan eenvoudig een post delen op Facebook, Twitter of Google+.

De site werkt op dit moment niet helemaal correct in IE en de laatste versie van Firefox, maar daar wordt aan gewerkt en hopelijk kan ik daar snel een update voor krijgen.

Leave a Comment:

* - required fields

© Copyright 1999-2016 Rowdy.nl | Kamer van Koophandel 58560874 | Privacy policy