Rowdy.nl

Zomerparkfeest App v1.1

Gisteren een mailtje van AppHub in m’n mailbox; de update van mijn onofficële Zomerparkfeest App is gecertificeerd… Binnen nu en 24 tot 48 uur zou hij op alle Markets beschikbaar moeten zijn. Laten we hopen dat het een beetje op schiet, dus dat het voor vanavond 19.30 uur is; de opening van het ZPF.

Deze update op tijd aangeboden krijgen was ook nog lastig; men had mijn eerste update gecancelled. Dat verzoek had ik idd afgelopen zaterdag gedaan zodat ik update met meer functionaliteit kon doorzetten. Maar dan werd ie afgelopen maandag pas gecancelled, dat was lastig om hem dan nog op tijd gecertificeerd te krijgen. However, all is well. Laten we eens zien wat we in deze update hebben.

Features

  • Handmatige en automatische (dagelijkse) updates van Acts
  • Kleine performance verbeteringen

Bugfixes

  • Onderste items in de schermen Programma en Favorieten waren niet klikbaar (@Sjoerdvdn)
  • Indien je de favorietenlijst naar het startscherm pinned kun je ‘m van daaruit niet starten (incorrecte url)
  • Diverse schoonheidsfoutjes in diverse schermen

Je vind de update in de WP Marketplace, of scan onderstaande code met je telefoon om direct naar de Marketplace op je telefoon te gaan.

Leave a Comment:

* - required fields

© Copyright 1999-2016 Rowdy.nl | Kamer van Koophandel 58560874 | Privacy policy